Aký bol pre mňa rok 2015?


Každý rok na prelome rokov hodnotím môj rok. Tento krát som bol odcestovaný, tak si tento záväzok, ktorý slúži pre mňa ako sumár a motivácia zároveň, robím až na konci januára.

Keď sumarizujem plány z roku 2014, tak sa niečo podarilo, niečo nie. Celý rok bol nejaký divný a koniec roku bol úplne na hovno.

Život

Začiatok roku som bol hlavne na horách. Chopok na Slovensku, týždeň Kaprun v Alpách. Tam som zaprášil takto nejak:

kaprun 2015 snowpornjazdecjamiestokaprunhudbahttps://soundcloud.com/b-complex/vec-samotar-ft-juraj-benetin-b-complex-remix Posted by Ivan Potančok on Sunday, February 1, 2015
  Oslávil som 30ku a to adekvátne, v Jasnej na chate. IMG_5732 Presťahovali sme kancel do krajších priestov. Boli sme na super festivale snowboming v Rakúskom Mayerhofen. Celý týždeň jazdíte na snowboarde a večer idete na festival. Dal som fotku aj so skrillexom 🙂 Pred letom som išiel na mesiac do Španielska, kde som bol dva týždne v Barcelone a potom skoro tri týžďne na Fuerte Ventura. Barcelona bola super, jazdil som na bicykli, jedol super ryby, zabavil som sa. fuerte Na Fuerte som sa učil surfovať a na druhej lekcii som si zlomil malíček, takže surfing zatiaľ neovládam. Aspoň som mohol viac piť. fuerte2 V júni som sa stal dvojnásobným strýkom a všetci sa tešíme z Karolka štvrtého. Organizovali sme Barcamp Bratislava, ale bolo teplo. Keď sme šli do Myjavy pozreť kolegu z firmy, tak mi niekto ujebal z auta foťák. Výborne som si zahral na open air party v Bolerázi. Potom išla Pohoda, kde my pichli dve pneumatiky.  pohoda Prvý krát som skúsil wake lake na Zlatých Pieskoch a riadne sa mi to zapáčilo. zlate2 Grilovačky, výlety po sk a cz. Dali sme aj český Let It Roll, kde som sa stratil. let Potom ma preplo a išiel som z Bratislavy do Slovenskej Ľupče na bicykli. Večer som vyrazil do Senca, kde som prespal na móle u kamošov. Potom za deň do Nitry, kde ma prichýlil Starosta a ďalší deň som to dal na šupu domov do Ľupče. Robil som každých 5 sekúnd fotku na gopro, tak z toho ešte spravím video. bajkovacka Do konca leta nejaké grilovačky, opijáše, kúpanie a dal som prvý krát aj Grape Festival. V septembri sme šli do Grécka na ostrov Karpathos. Tam som sa učil windsurfovať a to mi šlo odosť lepšie ako surfovanie. Super jedlo, bahno, výlet na bajku, vínečko na pláži, noví kamoši... wind Na jeseň som pobehal Malé Karpaty na bajku skoro každý víkend. Ako každý rok som bol aj s chalanmi z roboty na Webexpo v Prahe. Kúpil som si mixér a od vtedy si robím každý deň na raňajky smoothie.
Doteraz to bol ešte v pohode rok. V októbri sa to celé dojebalo. Rozišli sme sa s priateľkou a potom sme to ešte dáko lepili, ale už sa nám to nepodarilo dať dokopy. Ak sa rozhodujete medzi rozumom a srdcom prehráva pečeň. Bolo to super prežitých 20 mesiacov života s Milou. Ako sa hovorí pri startupoch - Fail fast. Ideme ďalej. V novembri som bol v Dubline na Web Summite, kde bolo super a spoznal som kopec nových ľudí. websummit V decembri to už zbehlo rýchlo. Aby toho nebolo málo, tak na vianoce nám zomrela sučka Nelka. Takto som si to s ňou dával na bežkách. Predposledný deň v roku som vyrazil do Thajska, ale bez Mili. mila2 A už je 2016 rok, ktorý bude určite lepší ako rok 2015.

Práca

Pracovne to bol veľmi úspešný rok. Darilo sa nám hlavne čo sa týka tvorby WordPressových stránok, ale posunuli sme sa aj so selliom o kus ďalej. Začali sme spolupracovať s viacerými agentúrami, s ktorými sme spoločnými silami spravili super projekty. Začal som počúvať audio knihy. Viac som pracoval na ipade. Dokázal som byť 3 mesiace mimo Slovenska a popri tom riadiť firmu. Obratovo to je cca na tom istom, ale pracoval som efektívnejšie.

Plány do 2016

  • Športovať každý deň
  • Cestovať a odškrtávať postupne z môjho "to travel" listu
  • Vstávať skôr
  • Zlepšovať procesy vo firme ako aj v živote
  • Nájsť si mentora a byť niekomu mentor
  • Vrátiť sa ku tvorbe hudby
A hackovať seba, život, čas a ženy Ďakujem všetkým, kolegom, kamarátom, rodine, že ste super a teším sa na ďalší akčný rok.


One response to “Aký bol pre mňa rok 2015?”

Pridaj komentár

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.